ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ


ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ  σε βαζάκι των 50ml  / 6 ευρώ
Φυσικό αποσμητικό, χωρίς βλαβερές ουσίες, συντηρητικά και ενώσεις αλουμινίου. Ενεργοποιείται με τον ιδρώτα και προστατεύει από την κακοσμία. Δεν ερεθίζει το δέρμα, δεν καστρέφει τα ρούχα με λεκέδες και άλατα. Περιποιείται την επιδερμιδα και σας καλύπτει για 24 ώρες.
Συστατικά: Βούτυρο καρύδας, βούτυρο κακάο, αμυγδαλέλαιο, άμυλο αραβοσίτου, λευκή άργιλος,  βιτ. Ε. Με ειδικά αιθέρια έλαια για αντιβακτηριδιακή προστασία.

....και άνδρικο με άρωμα "SAUVAGE"


*****************************************************************************
Αλουμίνιο και καρκίνος του στήθους
(τα αντιιδρωτικά περιέχουν άλατα αλουμινίου σαν ενεργό συστατικό)

Τις τελευταίες δεκαετίες η χρήση των χημικών ουσιών που έρχονται σε επαφή με σώμα μας συνεχώς αυξάνονται.
Καθιερώσαμε λοιπόν την αναζήτηση πληροφοριών σε κλινικές μελέτες, που έχουν γίνει από διάφορα πανεπιστήμια, για τη χρήση τέτοιων ουσιών. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπήκαν τα άλατα αλουμινίου στα αντιιδρωτικά. Οι πληροφορίες είναι παρμένες από μελέτες επιστημόνων και από εξειδικευμένη βιβλιογραφία.
Οι ενδείξεις για τη συσχέτιση του καρκίνου του μαστού και της χρήσης καλλυντικών χημικών ουσιών με οιστρογονικές ή / και γενοτοξικές ιδιότητες (όπως τα άλατα αλουμινίου) δημιουργεί μια θεωρία, βασισμένη σε στοιχεία, που σίγουρα χρειάζεται περαιτέρω δοκιμές. Μολονότι έχουν γίνει δοκιμές σε μεμονωμένες χημικές ουσίες, σύμφωνα με τα τρέχοντα πρότυπα ασφάλειας, οι συνέπειες της μακροχρόνιας χρήσης των συνδυασμών αυτών των χημικών ουσιών (π.χ. 3-4 παραμπέν σε ένα προϊόν) κατά τη διάρκεια πολλών ετών στη ζωή των ανθρώπων, δικαιολογούν την αναδρομική διερεύνηση. Εάν η χρήση των καλλυντικών στην περιοχή της μασχάλης είναι ένας παράγοντας για την ανάπτυξη του καρκίνου του μαστού, σύμφωνα με τις ενδείξεις, τότε μια επιλογή για την πρόληψη θα μπορούσε να είναι η διακοπή της χρήσης ή η αλλαγή στη σύνθεση των προϊόντων.
Με ερέθισμα αυτές τις πληροφορίες το καλοκαίρι του 2017 ξεκινήσαμε τις δοκιμές για ένα φυσικό-φυτικό αποσμητικό (όχι αντιιδρωτικό) και καταλήξαμε σε ένα προϊόν που δεν μπλοκάρει την παραγωγή του ιδρώτα. Έχει ολοήμερη διάρκεια, ακόμη και στις ανδρικές μασχάλες, χωρίς κακοσμία. Δεν περιέχει καμία βλαβερή ουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου